ÎNDRUMĂTORI DE AN – an universitar 2021-2022
Programul de studii | Anul de studiu |
Îndrumătorii de an |
PROTECŢIA CONSUMATORULUI ŞI A MEDIULUI – licenţă | I | Conf.univ.dr.ing. Ioan GONTARIU |
II | Șef lucr.univ.dr.ing. Amelia BUCULEI | |
III | Lector univ.dr. Alice-Iuliana ROȘU | |
IV | Șef lucr.univ.dr.ing. Silviu-Gabriel STROE | |
CONTROLUL ŞI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE – licenţă | I | Conf.univ.dr. Cristina-Elena HREȚCANU |
II | Șef lucr.univ.dr.ing. Florina DRANCA | |
III | Lector univ.dr.ch. Cristina DAMIAN | |
IV | Șef lucr.univ.dr.ing. Ancuța-Elena PRISACARU | |
INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE – licenţă | I | Conf.univ.dr.ing. Ana LEAHU |
II | Șef lucr.univ.dr.ing. Eufrozina ALBU | |
III | Șef lucr.univ.dr.ing. Sergiu PĂDUREȚ | |
IV | Șef lucr.univ.dr.ing. Cristina GHINEA | |
ȘTIINȚE GASTRONOMICE – licență | II | Asist.univ.dr.ing. Anca-Mihaela GÂTLAN |
CONTROLUL ŞI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE – master | I | Prof.univ.dr.ing.ec. Adriana DABIJA |
II | ||
MANAGEMENTUL SECURITĂŢII MEDIULUI ŞI SIGURANŢA ALIMENTARĂ – master | I | Conf.univ.dr.ing.ec. Cristina – Gabriela CONSTANTINESCU
|
II | ||
MANAGEMENTUL IGIENEI, CONTROLUL CALITĂŢII PRODUSELOR ALIMENTARE ŞI ASIGURAREA SĂNĂTĂŢII POPULAŢIEI – master | I | Conf.univ.dr.bioing. Maria POROCH-SERIŢAN |
II |